2017 Prison-Posters

Prison Posters

Op zaterdag 16 september startte de tentoonstelling "Prison Posters" van het Gevangenismuseum. Daarmee zet het Gevangenismuseum zijn traditie voort om jaarlijks uit te pakken met een tentoonstelling over vrijheidsberoving.

Met "Prison Posters" zoomt men in op affiches van films die een relatie hebben met het gevangeniswezen. Naast deze filmposters wordt er ook nog filmmateriaal en dito apparatuur getoond voor opnames, montage en projectie van films en in de filmzaal kunnen de bezoekers kijken naar de kortfilm "Knetterende Schedels" over het leven van Roger Van de Velde.

De tentoonstelling “Prison Posters” loopt van zaterdag 16 september tot en met zondag 29 oktober, en is geopend op zaterdagen en zondagen, telkens van 13.00u tot 18.00u, en voor groepen op afspraak, ook tijdens de weekdagen.

Meer info: sprangers.marc@skynet.be   tel. 0472/243 639 of govaertskarel@gmail.com,    tel. 0476/633 653

(Klik op een onderstaande flyer om te vergroten)

Flyer-01
Flyer_02